Događaji

Održan Juniper Networks regionalni skup

“Juniper Networks”, renomirani proizvođač rešenja u oblasti umrežavanja, 10. maja je u Beogradu održao redovan regionalni skup za partnere u prodaji. U ovom događaju koji je realizovan kroz predavanja i sastanke učestvovalo je preko 120 predstavnika kompanija iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, Rumunije, Bugarske.

Predstavljena je aktuelna ponuda “Juniper Networks”, pozicija na tržištu, kao i modeli podrške partnerima. U organizaciji sastanaka i obuke učestvovali su u ime “Juniper Networks” mnogobrojni stručnjaci marketinškog, prodajnog i tehničkog profila, koji su odgovorni za region Rusije, istočne i južne Evrope i Bliskog istoka, kao i regionalni distributor DSC iz Slovenije.

Među učesnicima je posebno naglašena pozicija “Pupin Telecom”-a, kao višegodišnjeg saradnika kompanije “Juniper Networks”, koji na ovoj platformi nudi široku paletu usluga vezanu za projektovanje, konsultacije pri izradi tehničke specifikacije, prodaju i implementaciju rešenja, kao i edukaciju i uslugu podrške.

Leave a Reply