osa-autodesk
Događaji

Održan OSA Autodesk kick off u Opatiji

OSA Računarski inženjering, distributer Autodesk proizvoda za celu Adriatik regiju, održala je u Opatiji Autodesk Kick off 2013, skup sa partnerima iz regiona. Tom prilikom predstavljene su promene i funkcionalnosti koje dolaze sa novim verzijama softvera, prodajni rezultati iz prethodne, kao i planovi za tekuću godinu.

Partnerima koji su ostvarili najbolje rezultate dodeljena su priznanja u nekoliko kategorija. Kompanija Team CAD (Srbija) dobitnik je nagrade “Extraordinary contribution to development of Autodesk business in Serbia” i “Best Reseller in Manufacturing”, Studio ARS (Hrvatska) nagrada “Best Reseller in Platforms” i “Highest Subscription Renewal rate”, dok je CGS plus (Slovenija) osvojio nagradu “Best Reseller in AEC”. Nagrada “Highest Growth Reseller in new Business” pripala je kompaniji ArCADia CAD Center (Slovenija), dok je nagrada “Highest Subscription Attach rate” pripala PRIOR Inženjeringu iz Hrvatske.

osa-autodesk

Kick off je okupio približno 100 učesnika, predstavnika svih partnerskih kompanija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovina, Crne Gore, Makedonije i Albanije, koji prodaju Autodeskove proizvode. Osim partnera, skupu su prisustvovali i zaposleni u Autodeskovim centrima, zaduženi za Centralnu i Jugoistočnu Evropu.

Kompanija OSA konstantno beleži odlične rezultate i nastavlja sa uspešnim poslovanjem, a pretprošle godine svoju distributivnu mrežu proširila je i na zemlje regiona.

Leave a Reply