Događaji

Održan Pakom Network Road Show 2010

Pod sloganom “POVEŽI SE…” u hotelu Olimp na Zlatiboru poečtkom prošlog meseca održan je “PAKOM Network Road Show 2010”. Drugu godinu za redom, kompanija PAKOM uspela je da na jednom mestu okupi kako najznačajnije partnere – network integratore, tako i renomirane kompanije koje se bave mrežnom opremom, softverom i serverima.

Ove godine učešće su uzeli Allied Telesis, Microsoft, HP, Brend Rex, Maxline i D-link. Skupu je prisustvovalo 70 učesnika od čega je bilo oko 40 partnera, dok su ostale činili vendori, mediji, predstavnici i prijatelji Pakom-a.

“PAKOM Network Road Show 2010” je bio odlična prilika za pozicioniranje kompanija, uspostavljanje kontakata i saradnje sa potencijalnim partnerima, razmenu iskustava i predstavljanje najnovijih trendova i proizvoda u oblasti mrežne opreme. Uspeh ove manifestacije ogledao se kako u broju učesnika, tako i u odličnim povratnim komentarima vezanim za kvalitet kompanija koje su se predstavile, njihove prezentacija, ali i samu organizaciju skupa.

Nakon okupljanja učesnika  u toku dana održano 6 prezentacija (trajanje po 45 min.), a učesnici su u pauzama imali prilike da se upoznaju sa proizvodima svake od kompanija. U popodnevnim časovima učesnici i gosti su imali prilike da učestvuju u organizovanim sportskim aktivnostima i takmičenjima, izletu do Mokre Gore, kao i da uživaju u večernjem zabavnom programu i nagradnoj igri.

Leave a Reply