Događaji

Održan prvi RRC-Avaya IP Office Technical Workshop u Beogradu

Prošlog meseca u Beogradu, RRC je organizovao i održao prvi u nizu IP Office tehničkih treninga u saradnji sa Avaya-om. Treningu je prisustvovalo 13 kako domaćih, tako i regionalnih firmi sa približno 30-ak  učesnika što predstavlja najveći IP Office workshop koji je ikada održan u regionu sa ukupno 14 IP Office sistema.

Trening je otpočet sa par uvodnih rečenica dobrodošlice koje je ispred RRC-a izgovorio Avaya Product Manager, Slobodan Stanaćev. A u ime Avaya-e, prisutnima se obratio i gospodin Ozren Marić, predstavnik Avaya kancelarije iz Zagreba.

Zatim je jednočasovnu sales prezentaciju održao gospodin Johannes Dieleman, Consulting System Engineer, SME EMEA. Prezentacija se isključivo bavila novinama u poslednjoj verziji 6, IP Office telefonskog sistema.

Posle kraće pauze, otpočeo je i glavni deo ovog regionalnog skupa, tehnićki trening RRC/Avaya partnera na IP Office platformi. Predavaču gospodinu Dielemanu je asistirao sve vreme trajanja treninga i gospodin Axel Maune, EMEA Technical Operations (G/TO), pomažući polaznicima oko zadataka instalacije i konfiguracije koji su bili predviđeni po agendi treninga.

Trećeg dana trening je uspešno završen, na zadovoljstvo kako predavača tako i polaznika. Firme koje su se odazvale i obučile svoje zaposlene za bazične instalacije IP Office telefonskog sistema su: Digit Montenegro, MKS Sarajevo, EK PRO Slovenija, Velcom Slovenija, Tehnicom Computers, Proscom, Algotech, Amber Software, Tele-Montex, T3, Digital Telecom, Comtel i TeleDan Plus.

RRC će i u budućnosti održavati treninge ovakvog i sličnog tipa za sve svoje partnere koji su zainteresovani da se bave prodajom i implementacijom Avaya IP telefonskih sistema.

Leave a Reply