Događaji · Google Android

Održan seminar ”Da li ste u toku – Android operativni sistem, tablet računari i poslovna primena”

U Privrednoj komori Beograda je održan seminar na temu: ”DA LI STE U TOKU – ANDROID OPERATIVNI SISTEM, TABLET RAČUNARI I POSLOVNA PRIMENA”. Seminar je održan u saradnji sa kompanijom ”Nesk WebArt”, koja posluje u gotovo svim evropskim zemljama, kao i na svim kontinentima od Australije do Amerike.

”Naziv seminara ”DA LI STE U TOKU – ANDROID OPERATIVNI SISTEM, TABLET RAČUNARI I POSLOVNA PRIMENA”, je u stvari pitanje koje smo Vam postavili, želeći da vidimo Vašu reakciju i zainteresovanost za ovu oblast. I interesovanje je veliko, 190 privrednika prijavilo je svoje učešće. Izgleda, da ova tema i nije tema o kojoj se baš sve zna i o kojoj nema šta više da se kaže. Izgleda da je ovo tema o kojoj će se u budućnosti sve više govoriti, je će ovakav način poslovanja pokrenuti razvoj nekih drugih, novih tehnologija i novih tema, koje će nas opet okupiti u Komori Beograda”, istakao je dr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, u svom obraćanju privrednicima.

”Mobilni pristup Internetu, kvalitetni uređaji, napredni sistemi i veliki broj odličnih namenskih aplikacija od Vašeg smartphone-a/tablet-a prave ozbiljno upravljačko mesto. U kombinaciji sa cloud servisima, na raspolaganju nam je sasvim novi način komunikacije, upravljanja i kontrole. Sada sve menadžment funkcije možete obaviti sa Vašeg mobilnog uređaja, bez obzira na Vaše fizičko prisustvo, jer danas, posao je tamo gde ste Vi”, rekao je Dušan Rakić, sekretar Udruženja informatičke delatnosti.

 

Predavanje su održali: Nebojša Skenderović, Chief Executive Officer/Founder (Nesk WebArt) i Boris Teodosijević, general manager kompanije. U okviru programa, kao primer dobre prakse, svoja iskustva sa privrednicima su podelili mr Aleksandar Kostić, tehnički direktor TelNet iz Čačka i Miloš Dragićević, direktor.

Seminar je bio posvećen rukovodećoj strukturi i marketing menadžerima malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i svim preduzetnicima, jer definiše tačne procedure koje treba da primene, kako bi uspešno koristili tablet računare u svom poslovanju.

Leave a Reply