Događaji

Održan skup “RFID tehnologija u praksi”

SDD Information Technology Group, kompanija specijalizovana za primenu RFID tehnologije, sa partnerima, i Privredna komora Beograda organizovali su  7. oktobra 2010. godine u Beogradu poslovno-strucni skup pod nazivom “RFID tehnologija u praksi”.

Izlagači, direktor organizacije GS1, gospodin Miroslav Ilić i predstavnici SDD ITG-a, pružili su auditorijumu nagoveštaj o širokim mogućnostima primene ove kompleksne tehnologije i njenom uticaju na poslovanje različitih organizacija, kroz interesantnu i razumljivu prezentaciju. Dokaz atraktivnosti predstavljene teme bila je puna sala koja je ugostila predstavnike različitih oblasti privrede i van privrednih delatnosti.

SDD ITG je upoznao prisutne sa modernim proizvodima i rešenjima namenjenim evidenciji radnog vremena zaposlenih, kontroli pristupa za sportske objekte, automatskoj identifikaciji vozila, naplati karata u javnom prevozu, upravljanju radom autobuske stanice, kontroli rada čuvarske službe, popisu osnovnih sredstava i mnogim drugim.

Sveobuhvatan pregled pomogao je učesnicima skupa da identifikuju dobrobiti potencijalne primene visoke tehnologije u njihovim organizacijama. SDD ITG je podelio sa posetiocima skupa deo bogatog znanja i iskustva stečenog tokom 10-godišnjeg rada. Različita pitanja i diskusije koje su pokrenute nakon prezentacije pokazale su radoznalost i potrebu srpskih preduzeća za profesionalnim, sigurnim partnerom koji poseduje kapacitet da pokrije gotovo svaku potrebu iz domena primene RFID-a, pružajući kvalitetna rešenja, usluge i konsalting, praćene efikasnom tehničkom podrškom.

Leave a Reply