Događaji

Održana prezentacija SAP Business All-in-One rešenja

Firma KING ICT je 26. septembra u hotelu Holiday Inn održala prezentaciju novog SAP-ovog rešenja, SAP All-in-ONE (A1), namenjenog malim i srednjim preduzećima, sa posebnim osvrtom na automobilsku industriju. Prezentaciji je, shodno tome, prisustvovao veći broj poznatih proizvodjača,auto-distributera i auto-dilera, kao i predstavnici kancelarije SAP West Balkans, sa direktorom Draganom Španovićem na čelu.

U uvodnom delu prezentacije predstavljen je portfolio rešenja i usluga koje KING ICT obezbeđuje, a koje pokriva široko područje informaciono-komunikacionih sistema i njihovu integraciju. U drugom delu prezentacije istaknute su prednosti A1 (sigurnost, predvidivost, i pristupačnost) koje, iako namenjeno malim i srednjim preduzećima, nudi svojim korisnicima sve funkcionalnosti koje ima SAP kao globalno rešenje. Akcenat je stavljen na specifičnosti koje se odnose na automobilsku industriju, bilo da je u pitanju proizvodnja, prodaja ili servisiranje.

KING ICT predstavlja deo M SAN Grupe, uskoro će proslaviti 10 godina postojanja, a na tržištu Srbije su prisutni od 2007 godine. Osnovna delatnost firme su poslovno-informatičke usluge, što između ostalog, podrazumeva konsalting i edukaciju. Firma je trenutno vodeći sistem integrator u regiji, a plan je da se i u Srbiji učvrste na vodećoj poziciji. U okviru KING ICT-a u regionu, trenutno radi 35 SAP konsultanata, od kojih su neki radili na lokalizaciji rešenja namenjenog malim i srednjim preduzećima konkretno za naše tržište.

Leave a Reply