Događaji

Okončan OSA Road Show 2013

OSA Road Show 2013 predstavio je rešenja za unapređenje poslovanja – UniDocs Business Box ERP+DMS rešenja, Canon i Océ aktuelna rešenja za štampu širokog formata u CAD, GIS i Photo okruženju, ali i za rad u cloud okruženju i projektovanje u mašinstvu, to jest Autodesk Cloud i MFG rešenja.

Ovogodišnji Road Show, održan je sa ciljem da iskustvo stečeno tokom 24 godine poslovanja kompanija OSA Računarski inženjering podeli sa predstavnicima drugih kompanija i da se podstakne diskusija o aktuelnim temama. OSA Road Show 2013 održan je uPrivrednoj komori Beograda, kao i regionalnim privrednim komorama Niša, Novog Sada i Kragujevca.

OSA-Road-Show-2013

Prisutni su imali priliku i da čuju i o akciji UniDocs Business Box „Jedan dinar menja sve“ koja će trajati do 01. decembra 2013. godine, tokom koje će biti moguća kupovina UniDocs Business Box licenci za 1 dinar. U ovu ponudu su uključeni svi moduli UniDocs Business Box sistema, dok korisnik može izabrati koje module želi da aktivira u zavisnosti od potrebe.

Tokom trajanja manifestacije OSA Road Show 2013, kompanija je ugostila preko 100 učesnika iz više od 70 kompanija i pojedinaca.

Leave a Reply