Događaji

Okrugli sto “Virtuelno detinjstvo”

29. juna 2011. godine u11 sati, u sedištu PKS, Resavska 15, sala 2 Udruženje informatičke delatnosti Privredne komore Srbije, Društvo za Informatiku Srbije i Pokreta za elektronsku privatnost Srbije organizovaće Okrugli sto pod nazivom “Virtuelno detinjstvo“, koji treba da ukaže na generatore problema i da postavi pravce prevencije.

Cilj skupa je da okupi stručnjake iz različitih oblasti koje obuhvataju rad sa porodicom i informacionim tehnologijama radi definisanja sve rasprostranjenijeg problema – života u sajber prostoru i drugih problema koji nastaju usled obitavanja u ovom okruženju.

Predviđeno je  učešće stručnjaka iz vaspitno-obrazovnih ustanova, stručnjaka koji su u direktnom dodiru sa problemom elektronskog kriminala, kao i predstavnika nadležnih državnih institucija.

Na Okruglom stolu govoriće Nikola Marković, predsednik Društva za Informatiku Srbije, Jelena Jovanović, sekretar Udruženja informatičke delatnosti PKS i Aleksandar Arsenin, predsednik Pokreta za elektronsku privatnost Srbije.

Leave a Reply