Događaji

Organizovan dan zaposlenih u Subotici – Simens je tim koji raste

Na završetku još jedne godine u kojoj je kompanija Simens zabeležila uspeh i dobre poslovne rezultate, tradicionalno je u pogonu fabrike u Subotici organizovan „Siemens dan zaposlenih“. Simensov tim proslavio je svoj jubilej i pokazao da iza uspeha, stalnih inovacija i visokih standarda koje kompanija ostvaruje stoje ljudi – 950 zaposlenih.

Tim koji raste i koji je motivisan da uvek bude korak ispred vremena još jednom je dokazao da odlučnost za uspeh sa poslovnim principima mogu da obezbede pozitivne poslovne rezultate i u teškim tržišnim i ekonomskim uslovima.

siemens

Pored tradicionalnog druženja i proslave povodom završetka još jedne uspešne fiskalne godine, zaposleni su se osvrnuli i na rezultate i događaje koji su obeležili godinu na izmaku. 2013. godinu obeležio je jubilej, deset godina uspešnog poslovanja Simensove fabrike vetrogeneratora u Subotici. Stalnim ulaganjem u proizvodnju, kvalitet proizvoda i svoje zaposlene, ova fabrika je postala jedna od najvećih u Simens sistemu.

Godinu je obeležio i uspešno organizovan „Sajam za buduće poslovne partnere – Postani Simens dobavljač“, na kojem je kompanija dala mogućnost malim i srednjim preduzećima da postanu zvanični dobavljači Simensa za potrebe proizvodnje oko 90 gotovih komponenti. Ovo dugoročno partnerstvo kompanije Simens i države Srbije rezultiraće i dugiričnom pomoći srpskoj privredi, njenom daljem razvoju, ali i otvaranju novih radnih mesta.

Leave a Reply