INFOTECH 2013
Događaji

OSA računarski inženjering na konfernciji INFOTECH 2013

Kompanija OSA računarski inženjering učestvovala je na ovogodišnjoj konferenciji INFOTECH 2013 kroz svoja dva predavanja u prvom danu skupa. Konferencija je bila posvećena predstavljanju najsavremenijih proizvoda i usluga u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija. Osim 30 IT kompanija koje su u dva dana predstavile najsavremenije proizvode i usluge, isti su predstavljeni i kroz autorske radove.

 

Konferenciju je zvanično otvorio Stefan Lazarević, državni sekretar za telekomunikacije, informaciono društvo i poštanski saobraćaj, a prisutnima se obratio i predsednik Organizacionog odbora, Miloš Mirković koji je poželeo dobrodošlicu i predstavio sastav predsedavajućih konferencije.

INFOTECH 2013

Prvog dana INFOTECH 2013 direktor razvoja  u kompaniji OSA, Boris Damjanović, održao je predavanje na temu “Upravljanje poslovanjem u okruženju DM/WFMS – UniDocs Business Box”. Tom prilikom predstavljen je potpuno novi koncept softvera za upravljanje dokumentima koji u sebi ima ugrađene elemente ERP, CRM i BI sistema pod imenom UniDocs Business Box .

 

Istog dana u okviru GIS Foruma Miloš Stojić (Vertical Sales Manager za AEC) zajedno sa partnerom Aleksandrom Anđelkovićem (Direktor, TopoGIS) održao je predavanje na temu “Autodesk GIS – platforma i implementacije”. Tom prilikom su predstavljeni i rezultati implementacija Autodesk GIS rešenja u Gradu i Zavodu za izgradnju grada Nivi Sad, JKP javno osvetljenje Beograd i Gradu Kruševac.

 

Leave a Reply