Događaji

Otvoren INFOFEST 2010

Juče je svečano otvoreno još jedno, sedamnaesto po redu budvansko ICT okupljanje. Pred učesnicima  su radni, dinamični i nesumnjivo zanimljivi dani. Sudeći po ovogodišnjem festivalskom Programu, ni na ovom INFOFEST-u neće nedostajati novosti iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, zanimljivih tema, kompanijskih prezentacija, posebnih programa…

Prof. dr Milica Pejanović - Đurišić predsjednik Stručnog odbora Festivala

I ovogodišnje početno INFOFEST okupljanje, na terasi Avale, proteklo je u svečanoj atmosferi. Kao i uvek, na otvaranju je, osim festivalskih učesnika, bio prisutan i veliki broj zvanica iz političkog, privrednog i javnog života. Slobodan Marunović, ugledni glumac, okrepio je prisutne kazivanjem stihova, a na to su se sjajno „nadovezali“ glasovi klape Assa Voce iz Podgorice.

U ime grada domaćina obratio se Lazar Rađenović, a u ime organizatora, Milica Pejanović  – Đurišić, predsednik Stručnog odbora Festivala. INFOFEST je ove godine otvorio Ivan Radunović, student Elektrotehničkog fakulteta, koji je jedan od nagrađenih studenata u projektu 10 za 10 – 10 nagrada za 10 najuspešnijih ICT rešenja, koji je u toku ove godine realizovalo Ministarstvo za informaciono društvo. Pokrovitelj ceremonije otvaranja bila je Agencija za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Crne Gore.

Leave a Reply