Događaji

Otvorena interaktivna izložba fotografija sa EXIT Festivala 2010

Zajednička interaktivna izložba Telekoma Srbija i festivala EXIT pod nazivom “Oživljeni strip”, omogućiće posetiocima da do 18. septembra u galeriji O3ONE, u Beogradu, učestvuju u krajnjem izgledu postavke.

Zanimljive fotografije od kojih je sačinjen strip, nastale su na ovogodišnjem EXIT festivalu, u “mt:s Vrtu uživanja”, koji je inspirisan istoimenom slikom čuvenog holandskog slikara Hijeronimusa Boša. Nesvakidašnjom izložbom obeležena je peta godišnjica saradnje Telekoma Srbija i EXIT Festivala, kao i njihovog zajedničkog doprinosa kulturnom životu Srbije.

Svi posetioci izložbe imaće priliku da upisuju u „balončiće” svoje ideje o tome kako priča treba da izgleda i da tako utiču na sadržaj i krajnji izgled stripa.

“Ove godine, poželeli smo da sa dodatnom pažnjom uskladimo nastup Telekoma Srbija na Exitu sa specifičnom estetikom i porukama festivala. Tako je nastao „mt:s Vrt uživanja“ koji je pobrao simpatije posetilaca Exita, sudeći po gužvi koja je vladala u vrtu do ranih jutarnjih sati. Večerašnja izložba je nastavak te uspešne sinergije i zato pozivamo posetioce izložbe da i oni budu deo nje, ispisivanjem svojih poruka na fotografijama.“, istakla je Milica Marković, direktor PR Sektora Telekoma Srbija.

Leave a Reply