Događaji

Pakom na Toshiba konferenciji u Dubrovniku

Regionalni Toshiba Partner skup “25 years of laptop innovation”, ove godine održan je krajem prošlog emseca  u hotelu
“Valamar President” u Dubrovniku. Kao višegodisnji uspešan partner, svoje učešće na skupu imao je i PAKOM.

Prvi dan je protekao u prijatnoj atmosferi dobrodošlice, a zatim su ljubazni domaćini program nastavili predavanjem za distributere.
Veče je završeno zajedničkom večerom u restoranu domaće kuhinje. Pre podne, drugog dana konferencije, posle podsećanja na 25 godina prvog pojavljivanja laptopa i tehnoloskih inovacija tokom dve i po decenije, organizatori su predstavili najnovija tehnološka rešenja i proizvode iz široke palete kompanije Toshiba.

Nakon ručka, sve prisutne je iščekivalo prijatno iznenadjenje u vidu radnog izleta brodom, kopijom dubrovačkog srednjevekovnog jedrenjaka na ostrvo Šipan. Tokom krstarenja je održana i prezentacija na kojoj su objavljeni rezultati ovogodišnjeg poslovanja Toshibe u regionu, a zatim su podeljeni i partner sertifikati.

Poslednje sate drugog radnog dana učesnici konferencije su proveli u predivnom ambijentu restorana “Klarisa“ u starom jezgru Dubrovnika. Poslednji dan boravka, ljubazni domaćini su iskoristili priliku da još jednom iznenade goste, ovog puta izletom po starom gradu Dubrovniku i obližnjem brdu Srđ.

Leave a Reply