Događaji

PartnerIT 2012: B2B sastanci i Fundraise IT konferencija

Autsorsing Centar Srbije – OCS (http://www.ocs.rs) organizuje jedinstveni događaj, PartnerIT B2B sastanci i internacionalnu FundraiseIT konferenciju, koji će se održati 15. i 16. novembra u Privrednoj Komori Srbije, u Beogradu.

Cilj PartnerIT 2012 je da se prezentuje potencijal srpskih IT kompanija na tržištu Evropske Unije i da im se omogući direktan kontakt sa potencijalnim klijentima i partnerima iz inostranstva. Na samom portalu http://partnerit.talkb2b.net/ možete ostaviti vaš profil, rezervisati B2B sastanke sa željenim domaćim i internacionalnim kompanijama i osigurati mogućnost za partnerstva i širenje mreže kontakta.

Svi učesnici B2B sastanaka imaće priliku da prisustvuju i konferenciji FundraiseIT, u organizaciji Mreže Poslovnih Anđela Srbije – SBAN, koja će se baviti različitim izvorima finansiranja za IT preduzetnike i kompanije. Biće reči o modelima investiranja poslovnih anđela, VC i PE fondova, domaćim i stranim fondovima i fondovima EU. U toku ova dva dana učešće na konferenciji će uzeti i neki od poznatijih investitora i preduzetnika iz Silikonske doline kao i zapadne Evrope, i u direktnom obraćanju pokušaće da predstave svoja iskustva u investiranju i razvoju IT kompanija.

Učešće na B2B događaju kao i na konferenciji je BESPLATNO, a učesnicima će biti dostupan propratni materijal, kao i obroci i osveženje tokom konferecnije.

Pokažimo da u Srbiji postoji dovoljan broj kompanija koje imaju šta da ponude i koje žele da učestvuju u organizovanim direktnim sastancima sa firmama iz inostranstva. Zajedno predstavimo srpsko IT tržište kao raznovrsnu ponudu, spremnu za internacionalna partnerstva i saradnju.

Leave a Reply