Događaji

PartnerIT B2B sastanci & FunraiseIT konferencija uspešno završeni

15. i 16. novembra u organizaciji Mreže Poslovnih Anđela Srbije i Autsorsing Centra Srbije održani su PartnerIT B2B sastanci i FunraiseIT konferencija.

Tokom PartnerIT B2B matchmaking sastanaka učesnici su imali priliku da se susretnu i stvaraju nova partnerstava sa 60 kompanija učesnica, koje su ostavile svoj profil na zvaničnom veb portalu http://partnerit.talkb2b.net/. Održano je blizu 130 sastanaka u prostorijama Privredne komore Srbije.

Posle ovog dinamičnog B2B dela, drugog dana na FundraiseIT konferenciji prisustvovali su dobro poznati poslovni anđeli i serijski investitori iz Silikonske doline i zapadne Evrope prenoseći svoje iskustvo i znanje na publiku i ostale učesnike na konferenciji. Takođe, imali smo zadovoljstvo da čujemo EBRD predstavnike koji su objasnili svoje modele ulaganja našim kompanijama. Čuli smo neke korisne informacije od osnivača i predstavnika platformi Simbid.com i Gust.com, koje pomažu preduzetnicima da pribave sredstva za svoje projekte. U živim diskusijama, blizu 200 učesnika, imali su priliku da čuju  interesantna lična iskustva, informacije o različitim modelima ulaganja, uspešne slučajeve, iskustva i vredne savete o tome kako da uspete u preduzetništvu. Svojim prisustvom konferenciju su uveličali poznati govornici kao što su: Jon Soberg(Direktor Blumberg Capital, Investitor i serijski preduzetnik: Addepar, Any.DO, ChirpMe, Coverhound), Gerald Heydenreich (Serijski preduzetnik i investitor: Pippa&Jean, OmnisMundi, BuyVIP S.L.), Ari Korhonen(Serijski investitor: Seedcamp, Sky SQL, WOT Services…, EBAN potpredsednik, Mreža Poslovnih Anđela Finske) Andreas Kemi (Serijski investitor i preduzetnik: tresorit.comkuinik.comucmsgroup.com.) i drugi.

Ceo program je završen sa tradicionalnom SBAN investicionom večeri, gde je pet najinteresantnijih IT projekata iz Srbije dobilo priliku da predstave svoju ideju pred domaćim i stranim investitorima, članovima Mreže Poslovnih Anđela Srbije, članovima odbora Evropske Mreže Poslovnih Anđela i našim prijateljima, investitorima iz Silikonske doline i Evrope.

Na kraju želimo da se zahvalimo našim predavačima, partnerima, sponzorima i delegatima koji su doprineli da ceo događaj postigne neverovatan uspeh. Bila nam je čast ugostiti vas sve i zajednički graditi nova obećavajuća partnerstava, kontakte i mogućnosti za saradnju.

Iskoristićemo ovu priliku da vas pozivemo na naš sledeći PartnerIT i FundraiseIT događaj koji je zakazan za 28. i 29. marta 2013. Konačne pozivnice će biti poslane pred sam događaj. Do sledećeg skupa, želimo vam puno uspeha kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Leave a Reply