Događaji

Pet timova rešavalo mt:s studiju slučaja na Case Study Show-u

Telekom Srbija podržao je, treću godinu zaredom, edukativnu manifestaciju “Case Study Show 2011“ koja se održava od 14. do 16. aprila na Fakultetu organizacionih nauka u organizaciji beogradskog ogranka međunarodne studentske organizacije ESTIEM. „Case Study Show“ uvodi savremen način učenja kroz praktično rešavanje konkretnih studija slučaja, tako da studenti imaju priliku da stečeno teorijsko znanje primene u rešavanju poslovnih izazova sa kojima se svakodnevno suočavaju menadžeri kompanija.

Studentima je tako omogućeno da razmene dosadašnja iskustva i veštine u oblasti menadžmenta i da se okušaju u rešavanju studija slučaja vodećih kompanija na našem tržištu. Studiju slučaja za Telekom Srbija, odnosno brend mt:s, ove godine radilo je pet timova, čiji su članovi među najuspešnijim studentima FON-a.

Timovi su imali zadatak da osmisle prepaid paket sa posebnim pogodnostima za pristup Internetu i društvenim mrežama, kao i promotivno-komunikacionu strategiju koja bi se zasnivala upravo na društvenim medijima. Zaposleni Telekoma Srbija održaće poslednjeg dana manifestacije radionicu na kojoj će predstaviti iskustva korporativnih komunikacija i primene savremenih modela brend komunikacije putem društvenih medija.

Pored Telekoma Srbija, studije slučaja zadale su kompanije Coca-Cola Hellenic, JTI, Holcim i Microsoft.

 

Leave a Reply