it-awards
Događaji

Počelo nominovanje za prestižnu nagradu IT Awards 2014

IT Awards 2014 oštro startuje sa medijskom podrškom iz celog regiona i Engleske i uz jake internacionalne sudije. Ova nagrada, nastala po ugledu na nagrade koje se dodeljuju u Velikoj Britaniji, jedinstvena je i po tome što koristi Awards Management System, koji omogućava kompletnu online realizaciju, kako nominacija, tako i suđenja.

IT Awards je prestižno priznanje u IT industriji u kome mogu učestvovati svi, bili mali ili veliki. Dovoljno je da sami verujete u svoj proizvod ili projekat i dobro ga predstavite sudijama. Od danas, drugog septembra 2013. godine, možete nominovati jedan ili više vaših projekata, prijaviti se da budete sudija ili se priključiti kao sponzor.

it-awards

Svaka nominacija ujedno rezerviše i jedno mesto na Gala dodeli nagrada i obezbeđuje jedinstveni Benchmark izveštaj. Benchmark izveštaj se sastoji od komentara sudija na projekat koji ste nominovali i sadrži ocene po kriterijumima i ujedno poređenje sa drugim nominovanima. Na ovaj način dobijate i jedinstveni feedback od stručnog žirija na vaše poslovanje koji Vam može poslužiti kao smernica za dalji razvoj.

Ove godine dostupne su četiri grupe kategorija:

NAJBOLJA INDIVIDUALNA DOSTIGNUĆA – Namenjeno svim IT profesionalncima za demonstraciju njihovih distignuća

NAJBOLJA TEHNOLOŠKA DOSTIGNUĆA – Namenjena inovativnim proizvodima hardvera i softvera, ili generalno IT usluga, koji su doprineli razvoju ili poboljšanju IT industrije

NAJBOLJA WEB DOSTIGNUĆA – Namenjena najboljima u svojoj oblasti, onima koji su na neki način obeležili Internet i naš život

SPECIJALNA PRIZNANJA

Pojavilo se veliko interesovanje za IT Awards 2014 na međunarodnom tržištu, te je od ove godine, omogućeno i online plaćanje.

Dokažite da ste najbolji!

Leave a Reply