sinergija13
Događaji

Prijave za Sinergiju 13 u toku

Kompanija Microsoft Software nagrađena je priznanjem „Superbrands“  za svoj brend Sinergiju – najveću i najuticajniju godišnju konferenciju posvećenu informacionim tehnologijama.  Prestižno priznanje koje dodeljuje Britanska kompanija Superbrands, vodeća svetska platforma za promociju brendova, Sinergiji je dodeljeno u kategoriji informacione i komunikacione tehnologije na svečanosti Corporate Superbrands Serbia 2012-2013.

sinergija13

Sinergija je tako još jednom potvrdila da je tokom više od decenije postojanja postala visoko prepoznatljiv brend i sinonim za inovacije iz čitavog IT sveta. Sinergija se našla i u luksuznom ilustrovanom izdanju Corporate Superbrands Bible koje se distribuira širom sveta.

Uporedo sa svrstavanjem među najbolje brendove, Sinergija je otvorila svoja vrata za registraciju učesnika i pokrenula redizajnirani portal http://www.mssinergija.netPredstavnici IT sektora,  donosioci poslovnih odluka, IT entuzijasti i svi oni koji žele prvi da saznaju sve inovacije iz sveta informacionih tehnologija već mogu da se prijave i budu deo Sinergije 13.

Leave a Reply