Događaji

Prezentacija PRO.3 rešenja u Regionalnoj Privrednoj Komori Valjevo

U sali za prezentacije Regionalne privredne komore Valjeva, preduzeće PRO-BIT Beograd u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Valjevo, održalo je prezentaciju sveobuhvatnog programskog rešenja PRO.3 PROIZVODNJA. Tema prezentacije bila je: SOFTVERSKO PRAĆENJE PROIZVODNJE. U periodu od 3 sata, gospodin Ćuk je predstavio preduzeće Pro-Bit Beograd, funkcionalnosti programa PRO.3 PROIZVODNJA i upoznao učesnike sa konkretnim primerima upotrebe samog softvera i korisnostima koje nudi rešenje.

Učesnici ove veoma posećene prezentacije bili su direktori sektora proizvodnje, generalni direktori i svi oni koji se susreću sa problemima planiranja, određivanja i problemima upravljanja troškovima u proizvodnom procesu. Dobar odziv i posećenost, bio je dokaz uspešnog odabira teme prezentacije i korisnosti samih informacija koje su učesnici dobili tokom prezentacije.

Najviše interesovanja je izazvao modul PRO.3 Terminiranje u proizvodnji – namenjen utvrđivanju tj. planiranju proizvodnih procesa – kako da prema raspoloživim terminima i potrebama napravimo neki polu/proizvod, na osnovu unetih zahteva (radni nalog, narudžbenica, plan).

Na kraju, sa zadovoljstvom možemo reći da je ovo još jedna uspešna i posećena prezentacija Pro-Bit prodajnog-marketing tima. O daljim planovima, terminima prezentacija softverskih rešenja u drugim gradovima bićete blagovremeno obavešteni na našem sajtu i preko medija.

Leave a Reply