Događaji

Prvi seminar posvećen reciklaži ink kertridža i toner kaseta

Firma SmileInk (www.smileink.rs) je 24.09.2011. u saradnji sa svojim principalima firmama OCP iz Nemačke (www.ocp.de) i UNINET iz SAD (www.uninetimaging.com) u beogradskom hotelu REX organizovala seminar posvećen reciklaži ink kertridža i toner kaseta. Na seminaru je bilo prisutno oko dvadesetak učesnika iz Srbije i zemalja bivše SFRJ, uglavnom vlasnika firmi i zaposlenih koji se bave ovim poslom.

Održane su prezentacije i praktični deo iz oblasti reciklaže ink kertridža i laserskih toner kaseta. Posebna pažnja je poklonjena zakonskoj regulativi i usaglašavanju sa lokalnim i EU zakonima o zaštiti životne sredine i odlaganju i kretanju otpada zbog aktuelnosti teme zaštite životne sredine putem recikliranja istrošenih kertridža i toner kaseta.

Svi učesnici su SmileInk seminar ocenili kao uspešan a prisutnima iz ove oblasti prisustvovanje ovom seminaru biće korisno za unapređenje samog posla kao i za pripremu za usklađivanje sa predstojećim zakonskim regulativama kako bi se izbegle kazne i nepotrebni troškovi.

Leave a Reply