Događaji

Radionica “Izaberi uspeh”

Kompanija CET i Računarski fakultet pozivaju svoje studente završnih godina i postdiplomce da se prijave za besplatnu radionicu pod nazivom “Izaberi uspeh“, koju organizuje Kongres srpskog ujedinjenja. Druga u nizu radionica održaće se, u saradnji sa prijateljem programa Cisco Systems Srbija, u utorak 5. jula 2011. godine od 10 do 16.30 časova. Radionicu će voditi stručnjaci iz dijaspore, kao i poslovni lideri Cisco Systems Srbija. Obrađivaće se teme koje se tiču uspeha i planiranja uspeha, upravljanja vremenom i ciljevima, a radiće se i procene sposobnosti za dostizanje uspeha. Učesnici radionice biće u prilici da kroz praktične vežbe i testove saznaju nešto o sebi.

Generalni menadžer Cisco Systems Srbija, Goran Obradović, predavač na Cisco Institutu za preduzetništvo, kroz priču o ličnom iskustvu pričaće o veštinama koje su potrebne da bi se uspelo i napredovalo u IT industriji, svojim malim tajnama uspeha, načinu na koji treba graditi karijeru, kao i to šta Cisco zahteva od svojih zaposlenih.

Svoju biografiju i popunjen upitnik (možete preuzeti na www.ksusrbija.org) pošaljite na [email protected] do 3. jula 2011. godine. Izabrani studenti biće kontaktirani u ponedeljak 4. jula.

Nakon održane radionice svi studenti će dobiti sertifikat o završenom kursu.

Leave a Reply