Događaji · Provajderi

Radionica posvećena E2 CRM Hostingu na Sinergiji 09

Pozivaju se svi zainteresovani na radionicu posvećenu E2 CRM Hostingu, koji će se održati na skupu Sinergija 09, u četvrtak 19. novembra 2009. godine u Sava Centru, od 12-13 časova. Radionica će biti održana u delegatskoj jedinici broj 9 i na njoj ćete dobiti odgovor na pitanje: Kako da povećate zadovoljstvo Vaših klijenata?

Na radionici će biti predstavljena nova i jedinstvena usluga na našem tržištu E2 CRM Hosting – jedinstveno hosting rešenje za postavku i održavanje Microsoft Dynamics CRM rešenja. Microsoft Dynamics CRM je potpuno integrisan sistem za upravljanje odnosima sa klijentima na svim nivoima i namenjen je kompanijama svih veličina.

Projekat E2 CRM Hosting nastao je zajedničkim radom kompanija EUnet i Extreme, koje su uložile znanje, iskustvo i ekspertizu, svaka iz svoje oblasti i na taj način stvorile potpuno novu vrednost, oslanjajući se na Microsoft Dynamics CRM, svetski poznato poslovno rešenje.

E2 CRM Hosting rešenje koristi najbolje od Weba i Microsoft Office aplikacija kako bi se postigao bolji marketinški pristup, efikasnija prodaja i profesionalna podrška Vašim klijentima. Web orjentisana infrastruktura i prirodno spajanje sa Microsoft Outlookom, Wordom i Excelom obezbeđuju potpuno uspostavljanje produktivnog sistema i obuku korisnika u kratkom vremenskom roku bez dodatnog napora IT osoblja.

E2 CRM Hosting je namenjen kompanijama svih veličina, a osmišljen je tako da prati razvoj preduzeća kroz fleksibilne cene, izmenjive opcije zakupa i mogućnost naknadnog dodavanja korisnika.

Svim posetiocima Sinergije, pripremljen je specijalan poklon – 3 meseca potpuno besplatnog korišćenja E2 CRM Hosting paketa.

Leave a Reply