Događaji

RGZ na 44. Međunarodnom sajmu opreme i sredstava za savremenu nastavu – UČILA

Republički geodetski zavod i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu opreme i sredstava za savremenu nastavu – UČILA izlaganjem i prodajom svojih kartografskih publikacija.

Dana 20.10.2013. godine otvoren je 44. Međunarodni sajam opreme i sredstava za savremenu nastavu – UČILA koji traje do 27.10.2013. godine. Međunarodni sajam ,,UČILA” jedna je od najstarijih specijalizovanih priredbi Beogradskog Sajma.

Republički geodetski zavod i ove godine učestvuje na Sajmu “UČILA” izlaganjem i prodajom svojih kartografskih publikacija: geografski i istorijski atlas, zidne i savijene geografske i istorijske karte, planovi gradova, auto-karte, turističke i planinarsko-turističke karte, CD i DVD izdanja i dr.

Zidna istorijska karta pod nazivom “Velika geografska otkrića”, autora Danice Lepojević, nova je kartografska publikacija sa kojoj se Republički geodetski zavod predstavlja na ovogodišnjem Sajmu “UČILA”.

Pozivaju se svi zainteresovani da posete štand Republičkog geodetskog zavoda na Sajmu “UČILA” na Beogradskom Sajmu, hala 2, nivo C, štand 2307.

Leave a Reply