Događaji

SAE Dan otvorenih vrata i radionica

SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti kreativno-digitalnih medija, organizuje Dan otvorenih vrata i radionica u subotu, 13. oktobra, od 14h do 17h u svojim prostorijama u ulici Čika Ljubina 8. Posetioci će moći da se upoznaju sa jedinstvenim SAE akademskim programima iz oblasti audio inženjeringa, filmske digitalne produkcije, veba i multimedije i 3D animacije, i da prisustvuju specijalno osmišljenim predavanjima i prezentacijama iz oblasti filmske umetnosti i veb dizajna.

Serija radionica na kojima će biti predstavljena audio oprema vodećih svetskih brendova biće organizovana u saradnji sa Udruženjem Audio Inženjera Srbije (AES Srbija), kompanijama Sonus D.O.O. iz Slovenije i Player International iz Srbije. Profesionalci iz industrije koji žele da nastave školovanje moćiće da slušaju predavanje o tome kako da steknu akademsku diplomu na osnovu radnog iskustva u okviru programa RPL (Recognition of prior learning).

“Ovo je dan kada svi kreativci mogu da se informišu o praktičnim SAE programima koji obezbeđuju akademsku diplomu (Bachelor of Arts) priznatu u celom svetu, i to za samo dve godine školovanja. Takođe, prvi put u Srbiji biće prezentovani Focal studijski monitori najvišeg kvaliteta. Posetioci će biti i u prilici da testiraju mikrofone vodećih kompanija: DPA, Brauner i AEA, kao i razne druge audio procesore. Ovaj dan ujedno predstavlja i poslednji poziv za oktobarski upis na akademske studije, koji traje do 22. oktobra”, ističe šef katedre za Audio inženjering SAE Instituta Beograd, profesor Darko Veličkovski.

Broj učesnika je ograničen, potrebno je da se regustrujete putem telefona 011 26 26 632 ili putem maila: [email protected]

Leave a Reply