Događaji

Saga dobila nagradu za najbolje projektno rešenje prezentovano na INFOFEST-u 2011

Na 18. Festivalu Informatičkih dostignuća, INFOFEST 2011, koje je održano od 2. do 8. oktobra u Budvi predstavljena su poslovna rešenja najznačajnijih ICT kompanija iz regiona. Saga je na ovom događaju učestvovala sa temom „Interactive Banking kroz finansijski portal“ koja je od strane stručnog žirija proglašena za najbolje projektno rešenje prezentovano na INFOFEST-u 2011.

Kao jedna od retkih kompanija koja je učestvovala na svim dosadašnjim INFOFEST manifestacijama, Saga je sledila, ali i utirala puteve ovog međunarodnog ICT festivala. Na ovogodišnjem INFOFEST-u nastupila je u ekskluzivnom statusu, sa prezentacionim i izložbenim programom, a pored zapažene i nagrađene prezentacije, njen nastup će biti zapamćen i po prvom predstavljanju novog Saginog logoa čije će zvanično korišćenje početi sledeće godine.

Nagrađena tema se odnosi na Interaktivno bankarstvo koje prati savremen način života. Korisnici ne žele da odlaze u banku, već svoje poslove završavaju online. Stoga se i nekadašnji online banking u online finansijski portal – način ka koji korisnici brzo i intuitivno završavaju sve bankarske poslove. Banke danas korisnika stavljaju u središte svojih aktivnosti i sa njim posluju i komuniciraju ne samo licem u lice, nego i telefonom, preko web portala, elektronskom poštom, SMS-om, putem socijalnih mreža… Pravo mesto implementacije ovakvih poslovnih rešenja predstavlja kontakt centar, koji kroz integraciju CRM rešenja omogućava sagledavanje i upravljanje bankarskim poslovanjem na potpuno nov način.

Leave a Reply