Događaji

Saga dobitnik nagrade IT Globus

U sredu 2. decembra, u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, održana je sedma dodela nagrada IT Globus za najbolje proizvode i usluge u informaciono-komunikacionim tehnologijama, koje dodeljuje časopis Mikro-PC World.

Specijalno priznanje, za 20 godina uspešnog rada u IT oblasti, dobilo je preduzeće Saga. Nagradu je primio direktor marketinga, Nebojša Misković i tom prilikom izjavio: „Zahvaljujem se domaćinima na ovoj nagradi koja sve nas u Sagi jako raduje. Mi u Sagi, a ima nas oko tri stotine u regionu, kao i svi iz ICT zajednice u Srbiji, radimo na izgradnji komunikacionih mostova, i to je nešto na šta treba da budemo naročito ponosni. Rezultati našeg rada možda nisu uvek tako vidljivi kao kod saobraćajnih mostova, ali su uporedivi po važnosti“.

Saga je u Srbiji već nekoliko godina najveći IT sistem integrator po prometu. Nagrada je dodatni podstrek da nastavi svoj razvoj, unapredi i proširi listu usluga i proizvoda. Ovo je drugi po redu IT Globus koji je dodeljen preduzeću Saga. Prvi je dobila 2004. godine za razvoj SMIN mreže za Telekom Srbije koja predstavlja okosnicu interneta u Srbiji.

Leave a Reply