Događaji

Saga na Danima tehnološkog umeća – DATUM 2011

Hotelu Continental održana je druga po redu stručna konferencija „DATUM – Poslovna softverska rešenja u Srbiji 2011“. Konferencija je prevashodno namenjena srednjim i velikim preduzećima, a ove godine je okupila oko 400 poslovnih ljudi (generalnih menadžera, IT rukovodilaca, direktora prodaje, finansija i računovodstva) iz naše države.

Miloš Savić

Skup je organizovan sa ciljem da odgovori na pitanja kako da se ogromna količina podataka koja svakodnevno pristiže u preduzeće pretvori u profit, kako da se izbegnu greške prilikom uvođenja ERP-a, koji su glavni kriterijumi za odabir ERP-a, koji ERP paketi postoje u Srbiji i koliko su uspešni, kao i kako da ne upadnete u „živi pesak“ ERP promena.

Saga, kao jedan od partnera na ovoj konferenciji predstavila se sa temom „Business centric pristup – integracija ERP-a i CRM-a“, a predavanje je održao Miloš Savić, Solutions manager. Da bi zadržala svoju poziciju sistemskog integratora broj jedan po prometu u Srbiji, Saga je pokazala da je pravi put prilagođavanje očekivanjima svojih korisnika diktiranim novim poslovnim trendovima i pravilno odgovaranje na sve izazove koje donose nova tržišta.

Iz tih razloga Microsoft Dynamics CRM sada radi u kolaboraciji sa Avizo ERP sistemom, kao i sa Oracle Primavera rešenjem za upravljanje projektima. Na taj način obezbeđen je sveobuhvatan pogled na korisnike, projekte i poslovanje uopšte što predstavlja model uspešnog poslovanja.

One thought on “Saga na Danima tehnološkog umeća – DATUM 2011

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Trazenje dgovora na pitanja kako da se ogromna količina podataka koja svakodnevno pristiže u preduzeće pretvori u profit, lici mi na rad na pronalazenju kamena mudrosti – mitske alhemijske supstance koja ima sposobnost da pretvori obican metal u zlato.

Leave a Reply