Događaji

Saga na Infofestu 2009

Ove godine je u Budvi, od 26. septembra do 2. oktobra, 16. put održan Festival informatičkih dostignuća – Infofest. Saga je tradicionalno nastupila kao ekskluzivan učesnik.

Drugog dana festivala je Milan Jevtić, zamenik izvršnog direktora Sage, održao predavanje na temu „Saga – iskorak u zdravstvo“, gde se osvrnuo na trenutne okolnosti u regionu i budućoj strategiji unapređivanja informacionih tehnologija u zdravstvu.

Priznanje za višegodišnji lični doprinos konceptualnom i organizacionom kvalitetu Festivala informatičkih dostignuća, Organizator je uručio Goranu Đakoviću, generalnom direktoru Sage i direktorima kompanija Informatika Montenegro i Digit Montenegro, Slavku Sekuloviću i Dušku Petroviću.

Infofest je selektivna manifestacija, gde se pravo učešća stiče na osnovu poziva selekcionih organa Festivala, sa umerenim takmičarskim karakterom. U programu su nastupale vodeće svetske i regionalne ICT kompanije, renomirani međunarodni eksperti, autori najboljih stručnih radova i ključni korisnici IC tehnologija. U strukturi učesnika dominirali su predstavnici velikih poslovnih sistema, državne uprave, finansijskih institucija, javnih preduzeća i industrije.

Leave a Reply