Događaji

Saga sponzor [email protected] konferencije

TED je neprofitna organizacija posvećena “idejama vrednim širenja“. Prva konferencija ove organizacije održana je pre četvrt veka u Kaliforniji, a danas je prerasla u organizaciju koja pruža podršku idejama koje menjaju svet. Godišnja TED konferencija poziva glavne svetske mislioce i aktiviste da održe govore u trajanju od 18 minuta, koji se zatim postavljaju na TED-ovu web stranicu i dostupni su svima besplatno. Kao TED-ovi govornici nastupali su Bil Gejts, Al Gor, Sir Ričard Brenson, premijer Ujedinjenog Kraljevstva Gordon Braun…

TEDx je program lokalnih, nezavisno organizovanih događaja koji okupljaju ljude da podele iskustvo slično TED-u. Konferencija koja će se 20. novembra održati u Beogradu nazvana je [email protected] i na njoj će učestvovati „TEDtalks“ video govornici i govornici koji će nastupati uživo. Tema [email protected] konferencije je „Mladi grade budućnost“, a specifična je po tome što će neki od govornika biti mladi od 12 do 16 godina. Cilj ove konferencije je širenje svežih, inovativnih i kreativnih ideja, kao i pokazivanje talenta mladih iz Srbije na svim poljima. Prisustvo konferenciji je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Saga, kao društveno odgovorna kompanija koja ima veru u moć ideja, uvidela je potencijal [email protected] konferencije i sa zadovoljstvom je odlučila da bude sponzor ovog događaja.

Leave a Reply