elektro
Događaji

Sajam i konferencija Nove tehnologije u obrazovanju

Druga konferencija i sajam „Nove tehnologije u obrazovanju“, održava se 27. i 28. februara 2015. godine u Belekspocentru, u hotelu ,,Holiday Inn Beograd” (Ulica Španskih boraca broj 74, Novi Beograd).

Cilj konferencije je unapređivanje kvaliteta obrazovanja kroz podizanje svesti o značaju upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija u obrazovanju, pružanje mogućnosti za stručno usavršavanje i povezivanje sa potencijalnim partnerima iz Srbije i inostranstva. Glavne teme događaja su primeri dobre prakse u korišćenju novih tehnologija u obrazovanju u osnovnim i srednjim školama, u visokom obrazovanju, kao i u inkluzivnom obrazovanju.

elektro

Konferenciju zajednički organizuju Britanski savet, Ambasada Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije i Privredna komora Srbije.

Partneri konferencije su takođe i kompanije Samsung, Pearson, Microsoft, IBM, Comtrade, Hewlett-Packard, Intel, Lanaco, Oracle, Steljes, kao i Macola i Link group. Na događaju će učestvovati više od 40 kompanija iz Srbije, Velike Britanije i regiona, koje će predstaviti svoje obrazovne IKT proizvode u okviru sajamskog programa.

Učešće na konferenciji je besplatno, a predavanja će biti na srpskom ili engleskom jeziku sa obezbeđenim simultanim prevodom.

Prijavy za događaj je otvorena do 22. februara 2015. godine. Više informacija o konferenciji možete naći u POZIVNOM PISMU i na OVOJ stranici.

Leave a Reply