isec
Događaji

Sajam iSEC 2013. visokih tehnologija u funkciji javne i privatne bezbednosti

iSEC 2013. je regionalni sajamski i konferencijski događaj o primeni vrhunskih tehnologija u funkciji bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacionoj bezbednosti, koji će predstaviti vodeće svetski poznate brendove kroz izložbeni i stručni prateći program. iSEC je prilika da ostvarite kvalitetne poslovne kontakte i razmenite informacije o najnovijim tehnologijama u funkciji lične, imovinske i poslovne bezbednosti i bezbednosti svojih podataka.

isec

Kao i prethodne godine, očekuje se pokroviteljstvo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i podrška Privredne Komore Srbije – Udruženja za privatno obezbeđenje i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.

Sajam će prezentovati : VISOKE TEHNOLOGIJE U FUNKCIJI JAVNE I PRIVATNE BEZBEDNOSTI. Tehnička infrastruktura objekata, Korporativna i industrijska bezbednost, Tehnička i fizička zaštita. Video nadzor gradova i saobraćajnica. Zaštita kritične javne infrastrukture. Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona. Tehnička zaštita institucija visokog rizika. Tehnika bezbednosti u saobraćaju –putna, železnička saobraćajna čvorišta, tuneli. INFORMACIONA BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE PODACIMA – sBIT. INTEGRACIJA BEZBEDNOSTI I UPRAVLJANJA OBJEKTIMA I POSLOVANJEM. Tehnička infrastruktura objekata. Tehnička zaštita i automatizacija objekta. Inteligentne zgrade. KORPORATIVNA I INDUSTRIJSKA BEZBEDNOST. Zaštita kritične javne infrastrukture. Zaštita energetskih objekata i industrijskih zona visokog rizika. Bezbednost telekomunikacione infrastrukture i objekata. OPREMA ZA BANKARSKO POSLOVANJE i BEZBEDNOST. Bezbednost finansijskih institucija.

Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program – radionice iz pomenutu tematiku pod nazivom iSEC Know How i sBIT.

Pozivamo Vas da uzmete učešća na sajmu i u pratećim stručnim programima. Predavači u pratećim stručnim programima su renomirani stručnjaci iz navedenih oblasti, predstavnici resornih državnih, akademskih, naučnih, strukovnih institucija iz zemlje i regiona, kao i renomiranih kompanija zastupnika vodećih security brendova. Stručni prateći program sajma iSEC su otvoreni za poslovne posetioce sva četiri dana sajma.

Poslovni posetioci mogu da besplatno posete sajam i stručne sadržaje uz popunjavanje on-line registracionog formulara za poslovne posetioce na sajamskom registracionom portalu http://isec.talkb2b.net/. Osim što im je omogućen besplatan ulazak na sajamsku manifestaciju (*ne važi za parking), registrovani posetioci i izlagači mogu pregledati profile ostalih registrovanih posetilaca i izlagača sa ciljem pronalaženja potencijalnog poslovnog partnera i dogovaranja za termin sastanka na sajmu).

Ukoliko ste zainteresovani za izlaganje ili prezentacioni termin u stručnom programu, molimo da popunite i overite komplet Prijava i dostavite ga skeniranog na [email protected]zajedno sa obaveznim materijalom traženim za sajamski katalog (prijava br.2).

Posebno ističemo da sve prijavljene izlagače očekuje novi unapređeni promotovni paket E2V (Exhibitor to Visitor) koji se sastoji iz sledećeg:

1. web promo paket: i. Podaci iz iSEC kataloga i Audio/video snimak sajamskog predstavljanja svakog od izlagača na sajtu www.isec-expo.rs), ii.. Web najavna vest na sajtu www.isec-expo.rs, za svakog od izlagača u rubrici VESTI – na naslovnoj web stranici sajta www.isec-expo.rs, iii. Newsletter predsajamska najava izlagača i noviteta koji predstavljaju na sajmu ciljnoj grupi od 5000+ potencijalnih iSEC posetilaca iz celog regiona jugoistočne Evrope)

2. besplatno korišćenje registracionog sajamskog portala http://isec.talkb2b.net/u cilju pronalaženja potencijalnih poslovnih partnera – predsajamske pripreme b2b poslovnih sastanaka sa registrovanim posetiocima i drugim izlagačima. Već odmah nakon izvršene registracije na portalu, prijavljujući se na svoj profil mogu se pregledati profili svih registrovanih posetilaca i ostalih izlagača (…a tako i oni mogu pregledati Vaš profil), a odabirom opcije b2b u vašem profilu, omogućava Vam se da jednim klikom uputite zahtev za b2b sastanke potencijalnim poslovnim partnerima. Takođe i svi ostali jednim klikom mogu Vama uputiti zahtev za zakazivanje b2b sastanka! Više detalja o tome na pomenutom b2b portalu http://isec.talkb2b.net/

Za sve dodatne informacije o E2V promotivnom paketu, ali i o ostalim detaljima i uslovima izlaganja, pogledajte deo ovog sajta koji se odnosi na izlagače ili kontaktirajte organizatora na Beogradskom sajmu.

Leave a Reply