Događaji

Sajam poslova “JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!”

Sajam poslova „JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 4. i 5. novembra 2013. godine u Zgradi tehničkih fakulteta. Deveti put zaredom organizatori Sajma, studenti volonteri, radiće na ostvarivanju zajedničke vizije – smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju najkvalitetnijeg kadra poslodavcima i uspostavljanju bolje komunikacije između obrazovnog sistema, kompanija koje posluju u našoj zemlji i studenata.

Studenti će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa velikim brojem kompanija iz naših struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, kao i o tome koja znanja je potrebno da razvijaju kako bi se lakše zaposlili. Predstavnici kompanija će imati priliku da uživo razgovaraju sa svim zainteresovanim kandidatima i na taj način odaberu najbolji kadar, kao i da učešćem na Okruglom stolu predstavnicima državnih institucija i fakulteta predoče kretanja na tržištu rada i potrebe privrede u našoj zemlji.

„JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!” je ne samo izuzetna prilika za nalaženje posla ili prakse, već i nezaobilazno mesto za razmenu ideja i informisanje. Predstavnici obrazovnih ustanova, kao i kompanija i studenata će i ovog novembra biti okupljeni na jednom mestu i doprineti svojim prisustvom i aktivnim učešćem na JobFair-u.

Kao i prethodnih godina, tokom Sajma će biti organizovana predavanja, tribine i treninzi koji će studentima pomoći da razviju sopstvene veštine i sposobnosti, kako bi efikasnije predstavili svoje kvalitete poslodavcima.

Više informacija o Sajmu možete potražiti na stranici www.jobfair.rs.

Leave a Reply