Događaji

Samsung programerska konferencija 2013.

Na inauguracionoj globalnoj programerskoj konferenciji biće organizovani paneli o multi-ekranskom gejmingu, obrazovanju, zdravlju, nosivim tehnološkim trendovima i mnogim drugim temama

Kompanija Samsung Electronics Ltd. najavila je govornike na svojoj inauguracionoj, globalnoj Samsung programerskoj konferenciji 2013. (SDC 2013), koja će biti održana od 27. do 29. oktobra u hotelu Vestin Sv. Frensis u San Francisku. Ovaj događaj će u središte pažnje staviti najnovije Samsungove programerske alatke i SDK, tako što će ponuditi najbolju praksu i istražiti programerske prilike širom Samsungove široke palete uređaja.

Na konferenciji SDC 2013 govoriće stručnjaci:

  • Kristijan Hejlman, koji zastupa Open Web, HTML 5 i Mozillu;
  • Mark Marfi, osnivač CommonsWare i lider Android zajednice;
  • Kurtis Sasaki, potpredsednik i direktor Samsungovog američkog centra za medijska rešenja, Samsung Electronics;

 

  • Dejvid Jun, izvršni potpredsednik i direktor Otvorenog inovativnog centra u Samsung Electronics;
  • Samsung programeri za Box, Gracenote, PayPal, Trulia, Twitter i mnogi drugi.

Na dodatnim panelima konferencije biće reči o najraznovrsnijim programerskim temama, uključujući i najboju praksu u multi-ekranskom gejmingu, obrazovanju, zdravlju, nosivim tehnološkim trendovima, kao i pravljenjem aplikacija za smart TV. Uskoro će biti predstavljeni dodatni paneli i govornici.

 

Samsung će takođe održati i dvodnevni maraton o hakovanju 26. i 27. oktobra, u saradnji sa WIP – Wirelss Industry Partnership – „Partnerstvo bežične industrije“. Zainteresovani programeri mogu da se prijave ovde:http://samsungdevus.com/events/samsung-developer-conference-hackathon, a prisutni će dobiti specijalan VIP paket na konferenciji.

 

Da biste se registrovali za SDC 2013, saznali više i videli program konferencije, posetite: http://samsungdevcon.com. Za najnovije informacije [email protected] povežite se na mrežama Facebook i Google+ koristeći oznaku #SDC13.

Leave a Reply