SAP
Događaji

“SAP Forum” 12. juna u Beogradu

“SAP Forum Beograd” o poslovnim inovacijama koje unapređuju biznis, pod nazivom “Iskusite budućnost poslovanja”, biće održan u sredu, 12. juna, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, najavila je kompanija SAP, koja je organizator skupa.

Na konferenciji za će biti reči o najnovijim svetskim trendovima u domenu poslovnog softvera i tehnologije u službi boljeg poslovanja. Inovativna poslovna rešenja biće predstavljena kroz primere dobre prakse domaćih i inostranih kompanija.

sap

O primeni SAP poslovnih inovacija radi unapređenja poslovanja govoriće Vojislav Genić, generalni direktor SAP-a za jugoistočnu Evropu i Simon Kaluža, generalni direktor SAP-a za centralnu i istočnu Evropu.

IT direktorka “Naftne industrije Srbije” Olivera Vujnović govoriće o budućnosti poslovanja u NIS-u, odnosno o SAP inovacijama koje je ta kompanija uvela ili planira da uvede. O konkretnim iskustvima u primeni SAP-a u poslovanju i postignutim rezultatima, govoriće predstavnici kompanija “Victoria group”, “Nelt” i “Mozzart”.

– “SAP Forum Beograd” je izuzetna prilika da se budući korisnici tih usluga upoznaju sa najnovijim rešenjima, a poslovna javnost uputi u novine i uveri u rezultate njihove efikasnosti. Posebno je značajno čuti lična iskustva kompanija koje koriste SAP rešenja u svakodnevnom radu, a ostvareni rezultati su slikovit primer brojnih mogućnosti za transformaciju poslovanja – istakao je generalni direktor SAP-a za jugoistočnu Evropu, Vojislav Genić.

Inovativna SAP rešenja omogućavaju kompanijama u Srbiji ne samo da optimalizuju poslovne procese, smanje troškove i povećaju efikasnost, već i da transformišu svoje poslovanje radi povećanja konkurentnosti na tržištu, navodi se u saopštenju.

Leave a Reply