Događaji

SAP radionice 2009 – Trgovinska industrija

2. decembar 2009. na splavu „Ada“, Bulevar Nikole Tesle bb, na Novom Beograd (kej kod bivšeg Hotela „Jugoslavija“) održaće se treća radionica u sklopu inicijative SAP RADIONICE 2009 namenjena je preduzećima čija je delatnost veletrgovina i trgovina.

Namera kompanije SAP jeste da rukovodiocima ovih kompanija predstavi i približi mogućnosti koje nude SAP rešenja za firme u ovoj delatnosti, odnosno prednosti koje se njihovom primenom mogu ostvariti u poslovanju u veletrgovini i trgovini.

SAP rešenja primenjena u oblasti veletrgovine i trgovine, pomažu Vam da poboljšate operativni kvalitet, efikasnost i profitabilnost, smanjite troškove i optimalizujete ključne poslovne zahteve, omogućavaju vam da unosite promene s mogućnošću prilagođavanja, kao i da ostvarujete integraciju i saradnju.

Obraćajući pažnju istovremeno na srednje i velike kompanije u domenu trgovine i veletrgovine u raznim segmentima – hrane i pića, industrijskih proizvoda, zdravstva, itd. – SAP nudi veletrgovcima i trgovcima rešenje koje im omogućava da smanje troškove i obezbede dodatne vrednosti za svoje kupce u uslovima kada se marže smanjuju a konkurencija jača.

Primenom SAP rešenja u veletrgovini i trgovini, možete iskoristiti podršku za identifikaciju radio frekvencije, upravljanje matičnim podacima i sveobuhvatnu poslovnu inteligenciju – što vam daje više snage za inovacije i razvoj.

Leave a Reply