Događaji

Seminar “The Art of Networking – Be The Best Performer”

Seminar “The Art of Networking – Be The Best Performer” (Umetnost građenja mreže kontakata i kako biti najbolji u tome), u organizaciji Junior Chamber International Srbija, drži profesor Filipe Carrera, najbolji evropski i svetski networking trener 2008, autor knjige Networking – Vodič za profesionalni opstanak, na osnovu iskustva iz preko 40 zemalja sveta u utorak, 24. aprila 2012.godine u 18h u Privrednoj komori Srbije – Terazije 23/II velika sala.

Više nije dovoljno briljirati na lokalnom tržištu, konkurencija i znanje dolaze sa svih strana i predstavljaju globalni izazov za svakog profesionalca. Seminar u vidu interaktivne radionice ima za cilj da pomogne pojedincima da koristite čitav svet primenjujući jednostavne tehnike networkinga uživo i putem onlajn društvenih mreža. www.filipecarrera.com/

Za aktivne učesnike obezbeđeni su JCI sertifikati.
Specijalna nagrada je večera sa profesorom Filipe Carrera, predsednicom JCI Beograd Jelenom Roskić i organizatorima seminara, a osvojiće je neko od učesnika.

Seminar će okupiti do 100 mladih profesionalaca iz strukovnih udruženja, aktivne i alumni članove Junior Chamber International, Srpske Asocijacije Menadžera, Rotarakt klubova, Komiteta Znanja Srbije i mnogih kompanija.

Kotizacija: JCI Beograd obezbeđuje ograničen broj povlašćenih registracija po ceni 1800 dinara. Više informacija na www.jci-beograd.org

Leave a Reply