Događaji

Siemens Dan u Vršcu

U okviru svoje kampanje „Energetska efikasnost i briga o životnoj sredini”, kompanija Siemens d.o.o. Beograd održaće u petak, 5. juna 2009. godine u gradskoj kući Opštine Vršac prezentaciju namenjenu svim javnim i privatnim kompanijama koje posluju na toj opštini.

Sa ciljem da u ovo vreme poteškoća izazvanih globalnom ekonomskom krizom pomogne domaćoj privredi da unapredi svoje poslovanje, a istovremeno i smanji operativne troškove poslovanja, kao i troškove u proizvodnji, kompanija Siemens će u saradnji sa opštinom Vršac organizovati Siemens Dan na kojem će biti predstavljeni konkretni predlozi i rešenja u oblasti energetike i industrije. Skup će otvoriti predsednik Opštine Vršac, gdin. Čedomir Živković i generalni direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd, gdin Tihomir Rajlić.

Primena koncepta energetske efikasnosti može biti jedan od glavnih rešenja za efikasnije i bezbolnije prevazilaženje negativnih efekata prouzrokovanih ekonomskom krizom, a suština ovog koncepta je ušteda i smanjenje troškova upotrebom Siemens-ovih rešenja čiji su rezultati u kratkom roku vidljivi.

Leave a Reply