siemens
Događaji

Siemens na 15. Simpozijumu ”Upravljanje i telekomunikacije u elektroenergetskom sistemu”

U Donjem Milanovcu počeo je 15. Simpozijum ”Upravljanje i telekomunikacije u elektroenergetskom sistemu” čiji je sponzor i Simensov sektor Industrijske automatizacije i pogonske tehnologije. Simpozijum se održava u Hotelu Lepenski vir i trajaće do 16. oktobra 2012. godine.

Organizatori Simpozijuma su studijski komiteti CIGRE Srbija: C2 Upravljanje i eksploatacija EES i D2 Informacioni sistemi i telekomunikacije.

Sektor Industrija, kompanije Siemens trudi se da  poboljša produktivnost, efikasnost i fleksibilnost svojih klijenata u Srbiji i inostranstvu. Energetski proizvodi i rešenja imaju značajnu ulogu u zaštiti životne sredine, a proizvodi kompanije Siemens omogućavaju korisnicima da doprinesu očuvanju prirodnih resursa i smanje štetan uticaj na životnu sredinu. Stoga je industrijski sektor vodeći svetski snabdevač industrijskih klijenata inovativnim i ekološkim proizvodima i rešenjima.

Generalni direktor kompanije Siemens d.o.o Tihomir Rajlić član je počasnog odbora 15. Simpozijuma, na kome će ova kompanija imati svoj štand i predstaviti svoja rešenja u domenu upravljanja i telekomunikacija u elektroenergetskom sistemu.

Leave a Reply