Događaji

Siemens radionica pod nazivom “GO to the next level”

Ušteda, povećanje efikasnosti i fokusiranje na primarnu delatnost svih organizacionih celina kompanije je imperativ svakog menadžmenta. Uloga IT sistema u unapredjenju poslovnih procesa je ključna, a primena naprednih tehnologija neophodna. Tim povodom, Siemens IT Solutions and Services organizovao je radionicu pod nazivom “GO to the next level”. Tom prilikom prikazana su najnovija rešenja i usluge na temu upravljanja radnim okruženjem i optimizacije poslovnih procesa.

Uvodno obraćanje imao je generalni direktor kompanije Siemens IT Solutions and Services, gospodin Dragan Stokić. Agendom su obuhvaćene sve celine u kojima je moguće unapređenje procesa, svaka celina podrazumeva rešenja i usluge za posmatrani problem. “Zašto je ITIL najbolja praksa upravljanja IT-em” bila je tema koja je počela diskusiju na radionici, zatim “Radno mesto budućnosti” kojim je pokazano kako optimizovati radno okruzenje i značajno smanjiti svoje operativne troškove.

Preporuke za uštede u upravljanju procesima stampe u kompaniji dala je preyentacija čiji naziv već opisuje sadržaj – “Štampajte jeftinije”. Koji je potencijal korišćenja oblak tehnologija pokayano je kroz “Datacenter u oblacima”, gde su učesnici mogli da se na licu mesta upoznaju sa tehnologijama o kojima se u ICT svetu najviše govori.

Leave a Reply