Siemens
Događaji

Siemens učestvuje na Biznis Plus konferenciji

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd u četvrtak 26. marta 2015. godine, učestvovaće na 4. Regionalnoj Biznis Plus konferenciji u organizaciji Biznis Plusa i medijskih partnera ove kuće. Konferencija će okupiti direktore i članove uprava kompanija iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, a pored njih i političke lidere iz regiona. Osnovni cilj ovog 4. po redu okupljanja biće razmena iskustava i znanja o glavnim temama konferencije.

 

Siemens

Siemens

Kompanija Siemens uzeće učešće na panelu o Energetskoj bezbednosti i efikasnosti regiona koji će se održati u četvrtak 26. marta od 15:30 sati u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

 

Na panelu posvećenom temama koliko energetska efikasnost utiče na bezbednost zemlje, kao i u kojoj meri se na Balkanu koriste alternativni izvori energije, kompanija Siemens, kao jedan od svetskih lidera u oblasti energetike izneće svoja iskustva i zaključke.

 

Misija kompanije Siemens je da kroz tehnološka istraživanja i inovacije obezbedi najviše standarde energetske efikasnosti, i održivog korišćenja alternativnih izvora energije. Odličan primer za potencijal koji Srbija ima na polju energetske efikasnosti je i Siemens fabrika vetrogeneratora u Subotici. Subotička fabrika, pored toga što svojim proizvodima direktno doprinosi porastu upotrebe alternativnih i održivih izvora energije širom sveta, predstavlja jedan od najboljih primera energetske efikasnosti u industrijskoj proizvodnji, ali i zaštiti životne sredine.

Leave a Reply