2
Događaji

Simens na prvom srpsko-nemačkom sajmu karijere

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd jedan je od izlagača na prvom Nemačko – srpskom sajmu karijere „German-Serbian Career Fair“, koji se održava 16. i 17 maja 2013. godine u Beogradu, u organizaciji Delegacije nemačke privrede u Srbiji, a koji je svečano otvorio nemački ambasador u Srbiji Hajns Vilhelm, državni sekretar Ministarstva finansija i privrede, Aleksandar Ljubić i direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, Majkl Šmit. Na Sajmu učestvuje 17 kompanija iz Nemačke.

Siemens d.o.o. Beograd nastoji da promoviše i stimuliše edukaciju i obuku ljudi, kao i da ulaže u programe namenjene obrazovanju mladih. Već tradiocionalno organizuje takmičenje „Create the Future2012“, kojim se promoviše i podstiče obrazovanje i obuka učenika osnovnih i srednjih škola, a krajem prošle godine kompanija je dodelila i nagrade “Siemens Prize“ najboljim studentima Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Takođe, kompanija Simens pokrenula je i program STEP (Siemens Trainee Excellence Program), kako bi se mladima pružila šansa da uče i da se usavršavaju, ali da i kroz rad u kompaniji steknu neophodno znanje i iskustvo.

2

Sajam „German-Serbian Career Fair“ osmišljen je da privuče sve mlade koji su zainteresovani da unaprede svoju karijeru, poboljšaju poslovne veštine i prošire znanja.

 

Siemens ima veb stranicu koja omogućava pretragu oglašenih novih radnih mesta kako u Srbiji, tako i širom sveta. Na njemu možete kreirati lični profil i aplicirati na otvorene pozicije.

http://www.siemens.rs/posao_i_karijera/posao.php

Leave a Reply