Događaji

Simens na studentskom sajmu poslova – Job Fair

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd bronzani je pokrovitelj sajma poslova za studente i diplomce tehničko – tehnoloških fakulteta „Job Fair – Kreiraj svoju budućnost“. Studentski sajam poslova održava se u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73, 4. i 5. novembra 2013. godine.

Na devetom sajmu poslova za studente, kompanija Simens izašla je sa ponudom da mladim, talentovanim studentima i diplomcima ponudi praksu u okviru STEP programa u svojoj kompaniji, i na taj način ponudi praktična znanja i veštine koje će im pomoći u daljoj karijeri. Ono što je neophodno je da studenti i diplomci govore engleski, imaju četiri godine studija, dok je znanje nemačkog jezika poželjno. Zahvaljujući ovom programu, u kompaniji Simens sada je zaposleno nekoliko „stepovaca“, koji su posle prakse, ostali da rade u kompaniji.

siemens job fair

Kompanija Simens pokrenula je STEP program (Siemens Trainee Excellence Program), kako bi se mladima pružila jedinstvena šansa da uče i da se usavršavaju, ali da i kroz rad steknu neophodno znanje i iskustvo. STEP program namenjen je budućim stručnjacima, koji će u potpunosti biti uključeni u sve dnevne aktivnosti kompanije, i u produktivnom poslovnom okruženju sticati dragocena iskustva. Simens na ovaj način želi da na praksu primi mlade, fleksibilne, komunikativne i energične osobe posvećene ostvarivanju izuzetnih rezultata, timske igrače koje odlikuje etičnost u obavljanju posla.

Leave a Reply