Događaji

Sinergija 11 – početak prijava

Najveća IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope, Microsoft Sinergija stiže ove godine mesec dana ranije nego prethodne godine! Sinergija 11 pod sloganom „NEW ENERGY“ održaće se od 18. do 20. oktobra u Centru „Sava“ u Beogradu. Svi  zainteresovani već od 23. juna mogu da se prijave za učešće na konferenciji  i iskoriste 50 odsto popusta za registraciju, koji važi tokom letnjeg promotivnog perioda. U prvom talasu, do 1. septembra, cena kotizacije je 22.000 din, u drugom koji traje od 1. do 31. septembra kotizacija iznosti 33.000 din, dok je u trećem, do 18. oktobra – 44.000 din.

Registracija se vrši preko portala www.mssinergija.net. Ovaj portal, pokrenut na deseti jubilarni rođendan Sinergije, omogućio je da IT stručnjaci iz zemlje i regiona, kao i zainteresovana stručna i poslovna javnost budu povezani tokom cele godine.

Tema ovogodišnje Sinergije biće ponovo Cloud Computing, jer je „računarstvo u oblaku“ globalni trend koji u potpunosti menja način shvatanja informaciono-komunikacionih tehnologija. Microsoft će predstaviti sve novine koje Cloud donosi, a tokom tri dana konferencije na ukupno 80 predavanja  podeljenih u 8 tematskih celina, smenjivaće se najpoznatiji predavači iz ove oblasti.

„Ove godine Sinergija ulazi u drugu deceniju postajanja i, kao što slogan kaže, u Srbiju donosi sveže ideje i novu energiju. Tokom prethodnih deset godina, Sinergija je iz godine u godinu postajala sve zrelija, inovativnija i uspešnija. Jedanaesta po redu Microsoft Sinergija ići će još jedan korak dalje i sigurni smo da će u oktobru Beograd biti centar IT dešavanja za ceo region centralne i istočne Evrope“, istakao je Tomislav Trajkovski, direktor konferencije Sinergija 11.

Tokom decenije postojanja, Sinergija je postala regionalni brend koji se vezuje ne samo za Microsoft tehnologije, već za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT svetu.  Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija i koja doprinosi kontinuiranom razvoju Srbije i regiona.

 

Leave a Reply