Događaji

Sion Net na konferenciji kompanije Micom o Optičkim sistemima prenosa

Kompanija Micom je u duhu tradicije i ove godine organizovala pokazno-praktični seminar o Optičkim Sistemima prenosa u saradnji sa svojim najvažnijim partnerima i distributerima pasivne mrežne opreme: Sion Net, Fluke Networks, MiTel, EXFO, FITEL.

U prijatnoj atmosferi Hotela Holiday Inn održana su predavanja na temu instalacija i upravljanja optičkim sistemima i praktična radionica. Kroz praktične demonstracije na radionici, učesnicima su pokazani novi uređaji i dostignuća koja se tiču optičkih sistema u vidu održavanja, merenja, testiranja, instalacije, povezivanja ili tzv. ‘splajsovanja’ itd… Sion Net, kao ovlašćeni distributer renomiranih svetskih kompanija specijalizovanih za pasivnu mrežnu opremu se predstavio sa proizvodnim programom kompanije PANDUIT Ltd. koja, na svetskom nivou, postavlja nove standarde u optičkim instalacijama. Glavni fokus prezentacije je upoznavanje učesnika sa novim pravcima u planiranju i razvoju optičkih mreža, prikaz novih standarda i kablova neophodnih za optičko strukturno kabliranje kao i predstavljanje nove generacije opreme za merenje, povezivanje, instalaciju i održavanje.

Učesnici Micom seminara i radionice su, na štandu Sion Net d.o.o, bili u mogućnosti da, uz asistenciju tehničkog osoblja, isprobaju mernu i test opremu kao i da se obuče za rad sa novom generacijom PANDUIT ‘Splice’ uređaja koji omogućavaju primenu optičkih vlakana u svim segmentima i okruženjima: LAN, Backbone, Data Center, Ethernet, FTTx, Long Haul… itd.

‘…Sion Net i Micom TM International imaju dugogodišnju tradiciju saradnje i komplementarnog nastupa na tržištu. Iz tog razloga predstavlja nam veliko zadovoljstvo što smo i ovaj put podržali Micom d.o.o u aspiraciji da upozna naše saradnike sa novim tendencijama na polju optike i njene primene u regionu. Smatramo da se ovakvim pristupom postižu najbolji rezultati u plasmanu a samim tim i kvalitet u instalaciji pomenutih sistema baziranih na optici… ‘

Izjavio je g-din Miodrag Kovanović – Panduit Product Manager, Sion Net d.o.o.
Seminar je bio idealna prilika da učesnici razmene znanja i iskustva u instalaciji optičkih sistema i održavanju istih. Pritom, specijalni akcijski popusti na opremu koja je obuhvaćena seminarom je bio dodatni benefit za sve učesnike i njihove kompanije.

Leave a Reply