Događaji

Smart na Sinergiji 13

Kompanija Smart d.o.o. je i ove godine učestvovala kao partner na najvećoj IT konferenciji u regionu jugoistočne Evrope, koja je održana od 21. do 25. oktobra u hotelu Hajat u Beogradu.

Sinergija 13, sa sloganom “New Experience“, ove godine je donela obeležja novog Windowsa 8.1, uključujući i mnoge druge proizvode i rešenja koje će Microsoft izbaciti na tržište, sa akcentom na računarstvo u oblaku. Poruka ovogodišnje konferencije je bila usmerena na poslovnu primenu Microsoft proizvoda i razvoja poslovnih rešenja baziranih na cloud tehnologijama.

Smart na sinergiji

Jedan dan je bio posvećen upravo biznisu, kao i razvoju IT sektora u Srbiji, u cilju stvaranja sinergije IT i Biznisa, ali i predstavljanju perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast. Ove godine konferencija je ponudila i susret sa javnim sektorom u cilju kreiranja dobrih ideja i planova za bolji razvoj IT industrije u zemlji i regionu.

Ovogodišnja Sinergija, kao i svaka do sada, postavila je nove ciljeve i zadatke. Osmišljena je sa ciljem da edukuje i omogući IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Leave a Reply