Događaji

Smart partner Sinergije 12

I ove godine održaće se stručna konferencija kompanije Microsoft – Sinergija 12. Kao i prethodnih jedanaest godina, Sinergija će obilovati interesantnim i kvalitetnim predavanjima i prezentacijama koje prate savremena dešavanja u IT industriji. Upravo je to i mesto gde će se 23. i 24. oktobra okupiti svi oni koji imaju bilo kakvog dodira sa inovacijama i informacionim tehnologijama.

Kao partner ove stručne konferencije, kompanija Smart d.o.o. će prvog dana 23. oktobra, predstaviti svoja dva rešenja kao odgovor na dva goruća problema u organizacijama, u sali br 3/1 Sava Centra na Novom Beogradu.

Termini prezentacija:

15:30 – 16:00 Upravljanje radnim grupama i timovima (Smart Elrag) – Dragan Rakita, CEO

16:00 – 16:30 Upravna pisarnica (Smart Elupis) – rešenje namenjeno državnoj upravi, lokalnoj samoupravi i JP sa upravnim postupku – Viktor Moldvaji, Account Manager

Za učestvovanje na Smart prezentacijama, nije potrebna kotizacija za konferenciju. Prijavljeni učesnici će dobiti ID kartice za pristup sali u kojoj će se održati prezentacije.

Broj mesta je ograničen, stoga ako ste zainteresovani da posetite prezentacije, molimo Vas da nam se prijavite najkasnije do ponedeljka 22. oktobra 2012. godine (ponedeljak) na email:[email protected]

Kompanija Smart d.o.o. će se takođe predstaviti i u expo delu, gde će na štandu biti pripremljeno zanimljivih aktivnosti i nagrada.

Leave a Reply