Događaji

Sourc{ SenchaDev konferencija

Konferencija za proizvođače mobilnih i desktop web aplikacija po prvi put u Hrvatskoj, od 5. do 7. maja u hotelu Le Meridien Lav, održaće se konferencija visokih tehnologija Sourc{ SenchaDev Conference kroz tri dana intenzivno fokusiranih predavanja, radionica i treninga koje pokrivaju od osnova JavaScripta i HTML5 do razvijanja naprednih aplikacija za ekrane osetljive na dodir u partnerstvu sa Sencha kao platinastim pokroviteljom i nositeljem tehnologija, te e-Hrvatskom, SAP-om, TYPO3 i ACMT-om kao pokroviteljima.

M.G. info d.o.o. u partnerstvu sa Sencha Inc., proizvođačem vodećih tehnologija za izradu poslovnih web aplikacija za mobilne i desktop platforme, organizuje Sourc{ konferenciju u Splitu, 5. – 7. maja2011, u hotelu Le Meridien Lav. Posetioci će imati priliku da vide i nauče o najnovijim dostignućima tehnologija najnovije generacije, uz upravo predstavljena open source razvojna okruženja Ext JS 4 te Sencha Touch.

Osim navedenih, korisnici će se imati priliku da se upoznaju sa razvojem u Google Web Toolkit-u, PhoneGap-u, Zend Framework-u, i TYPO3. Kroz više od trideset 45-minutnih predavanja i dvosatnih radionica, te dvosatnih paketa treninga, u 8 konferencijskih sala će prezentovati i podučavati kreatori tehnologija, međunarodno priznati profesionalci kao što su Ed Spencer, Brian Moeskau, James Pearce, Nigel White, Mats Bryntse, Jozef Sakalos, Jay Garcia, Sven Brunken i mnogi drugi.

Konferencija se održava neposredno nakon službenog objavljivanja najnovije verzije Sencha Ext JS 4 framework-a, koji će se na ovom događaju službeno i predstaviti. Ext JS već sada koriste stotine međunarodnih kompanija i institucija poput Adobe, Amazon, CNN, HP, IBM, NATO, SAP, Siemens, SONY, Yahoo i brojni drugi.

Ova neizbežna konferencija za sve koji razvijaju ili žele da razvijaju web aplikacije pruža vanrednu priliku za upoznavanje i razmenu iskustava sa developerima i programerima iz celoga sveta u sklopu Unplugged dana koji se odvija na krstarenju oko Splita sa predavačima, upravo za Sv. Dujma, 7. maja 2011. Više informacija o konferenciji potražite na http://www.sourcedevcon.eu i http://www.sencha.com

Leave a Reply