spark-me
Događaji

“Spark.me” konferencija u Bečićima od 31. maja do 1. juna

Najveća regionalna konferencija Spark.me, posvećena poslovanju i inovacijama na internetu i internet marketingu, biće održana po treći put od 31. maja do 1. juna 2015. godine u hotelu “Mediteran” u Bečićima, pod organizatorskom palicom podgoričke kompanije “doMEn”, agenta registracije nacionalnog .ME domena, saopštili su organizatori.
Kako je navedeno u saopštenju, Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.
Reč je o interaktivnoj konferenciji dizajniranoj da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da podstakne učesnike da unaprede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.
spark-me
Nakon dve uspešno organizovane Spark.me konferencije, sa preko 800 učesnika i 37 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali svetski poznati predavači kao što su Alf Ren (jedan od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi), Dejvid Armano (direktor za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu), Skot Berkun (autor nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta) i Toni Konrad (poznati investitor iz Silicijumske doline i direktor about.me), kompanija “doMEn” poziva javnost i medije da se u periodu 31. maj i 1. jun u Bečićima pridruže regionalnoj poslovnoj eliti.
Prvi potvrđeni Spark.me predavač je Ramon DeLeon, ekspert za društvene medije iz Čikaga. De Leon je pionir kada su u pitanju onlajn prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja. Kao internet marketing menadžer šest Domino’s Pizza lokala povećao je prodaju za 50%, i doprinio stvaranju biznisa koji godišnje zarađuje 7 mil USD. Zbog velikog iskustva i energije kojom zrači na sceni, izuzetno je tražen kao govornik širom sveta. Predavao je na raznim događajima kao što su INBOUND u Bostonu, CMO Asia Summit u Kini, TechCrunch u Rimu, LeWeb u Parizu i ad:tech u Sidneju.
Organizatori Spark.me najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta deliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspeha koji su postigli.
– Kompanija “doMEn” ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži marketing i internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj crnogorske poslovne i startap scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svesti o savremenim modelima poslovanja i mogućnostima interneta kroz edukaciju, takmičenje i druženje – naglasila je Nataša Đukanović, direktorka marketinga kompanije “doMEn”.
Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, “Facebook” stranici i “Twitter” profilu.

Leave a Reply