Događaji

ŠPICA na međunarodnoj konferenciji Smart eGovernment 2010

Špica Centar je zajedno sa svojim partnerom HID Global, svetskim liderom na polju tehnologija identifikacije i fizičkog i logičkog pristupa, učestvovao kao Gold sponzor na ovogodišnjoj međunarodnoj konferenciji SMART E-GOVERNMENT 2010 – Elektronski identitet i e-Government servisi.

Na konferenciji su prikazana vodeća tehnička dostignuća u oblasti sistema za zaštitu elektronskog identiteta i elektronske uprave. U protekle četiri godine Smart eGoverment se pozicionirao kao referentni regionalni skup u oblasti savremenih sistema e-Uprave i najnovijih sistema elektronske identifikacije.
Špica je na svom štandu predstavila sistem za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena Time&Space, i demonstrirala integraciju najnaprednijih tehnologija identifikacije kao što su HID iClass i HID Crescendo ID kartice, i napredno rešenje za fizičku i logičku kontrolu pristupa zasnovano na tehnologiji hibridnih kartica, kao i mogućnosti integracije najsavremenijih tehnologija biometrijske identifikacje.

Petr Klupka, HID Global, Business Development manager Logical Access, održao je veoma interesantno predavanje na temu Access Managementa i predstavio glavne trendove na kojima trenutno radi HID Global, kao svetski lider u oblasti kontrole pristupa.

Darko Korać, direktor Špica Centra, u nastavku, održao je predavanje na temu “Konvergencija fizičkog i logičkog pristupa”, sa naglaskom na praktičnoj realizaciji ovog trenda, koji je Špica na domaćem tržištu najavila pre 2 godine, i najnovijim rezultatima zasnovanim na softversko-tehničkoj integraciji svog najreferentnijeg sistema Time&Space i odgovarajućih HID proizvoda.

Leave a Reply